Werkstede Arcloza - Sinds 3 generaties

Ophangsystemen

Muur

Ophangsysteem voor plaatsing aan de muur

Het ophangsysteem biedt een grote flexibiliteit voor het ophangen van kunstwerken. Na de plaatsing van het ophangsysteem is het overbodig om gaten te boren. De kunstwerken kunnen zowel horizontaal tot vertikaal probleemloos verplaatst worden. Er bestaan verschillende systemen, nl. de open J-profielen, de gesloten systemen, combinatie van beide systemen, diverse draagkracht per lopende meter en sommige voorzien voor aansluiting van verlichting.


Het gesloten ophangsysteem AVR kan een maximum draagkracht van 20 kg/lopende meter dragen. Hogere draagkrachten zijn tevens leverbaar. Het profiel is uit aluminium vervaardigd en wordt in een primerlaag geleverd. Hierdoor kan het ophangsysteem in de kleur van de muur geschilderd worden. Standaard wit als geanodiseerd aluminium kleur is mogelijk.


Er wordt een grote diversiteit van ophanghaken aangeboden, van kleine ophanghaak tot maximum 4 kg en de zelfklemmende haak tot maximum 15 kg. De ophangdraad is vervaardigd uit 2 mm doorschijnend perlon en bijna onzichtbaar op de muur.


Het gesloten AVR-ophangsysteem 20kg/lopende meter met toebehoren is standaard op voorraad.
Plafond

Ophangsysteem voor plaatsing tegen plafond

Het ophangsysteem biedt een grote flexibiliteit voor het ophangen van kunstwerken. Na de plaatsing van het ophangsysteem is het overbodig om gaten te boren. De kunstwerken kunnen zowel horizontaal tot vertikaal probleemloos verplaatst worden bij de plafond bevestiging.


Er wordt een grote diversiteit van ophanghaken aangeboden, van kleine ophanghaak tot max. 4 kg en de zelfklemmende haak tot max. 15 kg. De ophangdraad is vervaardigd uit 2 mm doorschijnend perlon en bijna onzichtbaar op de muur.


De toebehoren zijn identiek aan de ophangrail voor muurbevestiging.

Meer informatie hierover verstrekken wij u graag in onze zaak.